Sikeres feliratkozás

Köszönöm, hogy feliratkoztál a hírlevelemre.

Hamarosan érkezik az első levél a moni@vamoni.hu e-mail címről.

Ha mégsem – és 15 percen belül sem kapod meg a levelet -, kérlek, kövesd az alábbi lépéseket.

1

Nézd meg a spamek között!

Előfordulhat, hogy a levél véletlenül a spam mappádba került. Ha tényleg ott lapul, akkor 1) jelöld, hogy ez nem spam és/vagy 2) tedd be az e-mail címem – a moni@vamoni.hu-t – a biztonságos címek közé.

Kész is vagy! Várhatod a következő levelet. 😉

2

Promóciós mappa?

Ha gmailes címet adtál meg, előfordulhat, hogy a levél a “Promóciók” vagy “Közösségi” lapra került. Ellenőrizd ezeket is!

Mivel ezeken a lapokon könnyebben átsiklik a figyelmed az üzenetek felett, javaslom, hogy húzd át a levelet az elsődleges lapra. Így a jövőben is oda érkeznek majd a levelek, és biztosan nem maradsz le semmiről.

3

E-mail cím rendben?

Ha sem a spamek között, sem az egyéb mappákban nem találod a levelet, akkor előfordulhat, hogy elírtad az e-mail címed.

Próbálj meg újból feliratkozni, de figyelj nagyon, hogy pontosan add meg az adataidat. Legfőképpen az e-mail cím pontosságára figyelj!

Mindent kipróbáltál, mégsem sikerült feliratkozni?

Küldj egy e-mailt a keresztneveddel (ahogy szeretnéd, hogy szólítsalak) és az e-mail címeddel  (ahová a leveleimet kapni szeretnéd) a moni@vamoni.hu e-mail címre.

(Megköszönöm, ha azt is jelzed, hogy milyen hibába ütköztél, hogy ki tudjam javítani, és másnak már ne legyen gondja vele. 😉 )

Nagyon sietsz, és nincs időd leveleket írogatni?

Kattints ide, és küldj egy üres levelet.  A tárgymezőbe annyit írj, hogy “feliratkozás”. Ebből tudni fogom, hogy szeretnél feliratkozni, és a küldő e-mail címét hozzáadom a listához.

A Facebook oldalamat követed már?

Ha még nem, akkor itt az ideje. 🙂

Lájkold és kövesd a VaMoni – a virtuális üzleti asszisztens Facebook oldalt, hogy azokról a képekről és sztorikról se maradj le, amelyek a weboldalon és a hírlevélben nem jelennek meg.

Sőt mi több, az oldalon keresztül kérdezhetsz, és felveheted velem a kapcsolatot akár Messenger üzenetben is.